AMBROZIJA OBRANA POČINJE SADA

hot-4

Pripreme za ambroziju počinju sada!
Ambrozija je jedna od najgorih europskih invazivnih biljnih vrsta koja osvaja Europu brzinom od 6 do 20 km godišnje, šireći se iz centara zaraze među kojima je i Hrvatska, a svake godine izaziva sve više i sve jače alergijske reakcije (crvenilo očiju, suzenje, svrbež, začepljenje nosa, kihanje…) koje se s godinama mogu prometnuti u teže oblike praćene kašljem, stiskanjem u plućima, te vrlo izgledno završavaju alergijskim bronhitisom ili astmom. Ugrožene osobe imaju smanjenu radnu, a djeca sposobnost učenja, smanjena im je koncentracija, nervozni su i općenito imaju smanjenu kvalitetu života.

Zašto je najbolja prirodna pomoć?
U liječenju alergije koristimo tvari protuhistaminskog djelovanja. Sintetski antihistaminici imaju čitav niz nuspojava kao što su umor, glavobolja, pospanost, nervoza, suha usta, mučnina, gastritis i osip, a na njih možemo postati i otporni. Prirodne tvari antihistaminskog djelovanja nemaju nuspojava, ne izazivaju naviku te višestruko unaprjeđuju zdravlje. A neke od njih sadrži jedan od naših najboljih proizvoda – Vein Protex!

Vein Protex i alergije
Vein protex sadrži više prirodnih tvari protuhistaminskog djelovanja. Najjače djeluju oligomerni proantocijanidini (OPC), snažni antioksidansi iz sjemenki crvenog grožđa, koji vrlo brzo i učinkovito donose olakšanje kod različitih tipova alergija i astme. Djeluju i na oslobađanje histamina ali i na određene enzime čime se smanjuje ispuštanje upalnih molekula i fizičko očitovanje alergije. OPC su vrlo djelotvorni, pa ih možete koristiti i kada se alergija već pojavi, a nije bilo vremena za pripremu, uz značajno i brzo smanjenje tjelesnih znakova alergije. Posebno je važno da se primjena OPC-a ne kosi s imunoterapijom jer OPC ne sprječavaju stvaranje protutijela na specifične alergene. Uz OPC, Vein Protex sadrži i vitamin C, hesperidin kompleks i metil-sulfonil metan (MSM) koji također djeluju protualergijski.
U dvije tablete Vein Protexa dobit ćete 500 mg vitamina C u posebnom obliku, čak i za one sa najosjetljivijim
želucem! C vitamin je vrlo važan kod astme jer više razine ovog vitamina omogućuju održavanje većeg
volumena zraka koji se izdiše, s obzirom da se lučenjem histamina sužavaju zračni putevi u 50% plućima.