NEKA NEBUDE ZELEN SAMO VAŠ VRT

Brojne kemikalije i štetne tvari se nepotrebno i neodgovorno koriste za čišćenje našeg doma, iako u njemu žive i naša djeca i kućni ljubimci. Jest li znali da je 60 – 70% svih alergijskih simptoma u jaslicama i vrtićima povezano s hipo ili hipovalentnim otopinama koje se koriste u tim ustanovama? Međutim, ti agensi uopće nisu prikladni za čišćenje, jer nečistoća samo oksidira, ali se ne uklanja.

Istraživači sa Sveučilišta u Bergenu nedavno su otkrili da se osobe koje svakodnevno koriste kemijski proizvedene deterdžente suočavaju s istim rizicima kao i pušači koji puše 20 cigareta dnevno. Međutim, kemikalije ne narušavaju samo zdravlje osobe koja ih koristi, već i članova obitelji koji žive s njom!

Aktivni sastojci koji se nalaze u konvencionalnim proizvodima za čišćenje ne samo da štete našem zdravlju, već i okolišu i vodama. Pobrinite se da vaša djeca odrastaju u zdravoj okolini!

ZAŠTITE ZDRAVLJE SVOJE OBITELJI KORISTEĆI DETERDŽENTE KOJI SADRŽE PRIRODNE SASTOJKE, ALI ČISTE I DEZINFICIRAJU PODJEDNAKO UČINKOVITO!