Novosti

Ispis

Akcija "Ultrazvuk abdomena" u poliklinici "Lokrum"

Od 20.03.2018.-01.05.2018.  godine za sve naše pacijente dajemo popust od 10% na ultrazvuk abdomena u Poliklinici Lokrum.

 

S obzirom na brojnost i složenost abdominalnih struktura, rutinska pretraga abdomena ultrazvukom svodi se na pregled organa tzv. gornjeg abdomena

 

Ultrazvuk abdomena složena je pretraga, kojoj je cilj prikazati različite abdominalne strukture. U trbuhu (abdomenu) nalaze se parenhimni ("mesnati") organi, kao što su jetra, gušterača, slezena, bubrezi i nadbubrežne žlijezde. Osim njih, postoje i šuplji organi probavnog sustava: želudac, dvanaesnik, tanko i debelo crijevo. Tu su još žučni sustav (žučni vodovi u jetri i izvan nje, žučna vrećica) i mokraćni sustav (bubrežne čašice, nakapnice, mokraćovodi, mokraćni mjehur). U zdjelici su smještene genitalne strukture - prostata i seminalne vezikule kod muškaraca, odnosno maternica i jajnici kod žena.

Ispis

U Dugom selu je otvorena nova Poliklinika

25.01.2017. godine u Dugom selu počela je s radom poliklinika Lokrum

PREGLEDE KOJE MOŽETE OBAVITI U POLIKLINICI LOKRUM:

Ispis

Mizon kozmetika, NOVO !

Nevjerojatna kvaliteta dostupna svima


Mizon je brand visokokvalitetne kozmetike iz Koree koji djeluje već više od petnaest godina te je najbrži rastući brand na području Azije,Amerike i sada napokon i na području Europske Unije.
Mizon u Hrvatskoj je potpuna novost i ekskluziva.
Priča o Mizon kozmetici počinje okupljanjem vodećih istraživača i znanstvenika u području kozmetičke industrije koji su spojili svoje znanje i stvorili nevjerojatne kozmetičke proizvode. Mizon počinje i završava znanošću. Vjeruje u ono što zaista djeluje i zato upotrebljavaju najbolje sastojke iz prirode da vašoj koži pruži maksimum.

Ispis

Kurkuma vital (NOVO U LJEKARNAMA)

Za kombinaciju Kurkume i piperina već ste vjerojatno čuli. Ali Qlabos vam donosi potpuno novu, djelotvorniju, te apsolutno superiorniju formulu na tržištu.  Učinkovitost dodataka prehrani s kurkumom dugo je vremena bila limitirana slabom apsorpcijom u krvotoku. Ako se nisu uzimale velike količine, a slučaju teških bolesti i izuzetno velike od čak 8 g do 12 g nije se moglo osjetiti značajno poboljšanje zdravstvenog stanja. Stoga, ako ste i vi već uzimali kurkumu, a niste osjetili nikakvo poboljšanje upravo je slaba apsorpcija uz premalu količinu bila razlog tome. Rješenje problema apsorpcije i doziranja dala naša nova formulacija (Kurkumin 95%, piperin u kombinaciju sa Polifenolima (Ekstrakt zelenog čaja), te Q10 s Vitaminskim kompleksom). Ova kombinaciju sastojaka poboljšava apsorpciju za nekoliko puta u odnosu na slične proizvode , a u krv donosi mnogo više bioaktivnih kurkuminoida od standardnog 95% ekstrakta i ostaje u krvi duže, te je potrebno uzimati i mnogo manje doze proizvoda.                     

(Samo 1 KAPSULA na dan)

Ispis

BESPLATNO NUTRICIONISTIČKO SAVJETOVANJE

Qlabos besplatno stručno savjetovanje o prehrani uz mjerenje BMI i mjerenje postotka masnog tkiva

Za procjenu prehrambenog statusa organizma koristi se nekoliko metoda, a jedna od njih je određivanje udjela masnog tkiva

Većina nas o tijelu počinje voditi računa tek kada je prekasno, odnosno nakon pojave prvih zdravstvenih tegoba, no kao i u svemu najbitnija je prevencija i rano detektiranje problema Sigurno vam je poznato kako su glavni uzroci suvišnih kilograma u 90 posto slučajeva pretjeran unos hrane i izostanak tjelesne aktivnosti.

Za utvrđivanje stanja uhranjenosti organizma često se koristi utvrđivanje mase tijela izražene kao BMI (Body Mass Index = Indeks Tjelesne Mase), čije su vrijednosti u slučaju pothranjenosti manje, odnosno u slučaju pretilosti veće od određenog postotka za skupinu kojoj osoba prema dobi pripada.