Ispis

Bolja probava počinje s pametnijim probiotikom

pack_shot_resizeNeredoviti obroci, loše prehrambene navike, sveprisutni stres...čimbenici su koji  negativno utječu na stanje probavnog sustava, koji reagira simptomima poput loše probave, nadutosti, pritiska u crijevima...
Kod ovih tegoba pomaže redovito uzimanje  probiotika koji zbog sadržaja korisnih bakterija,  pozitivno utječu na regulaciju probave.
Probiotici sadrže žive mikroorganizama za koje je bitno da živi i aktivni stignu do crijeva gdje pokazuju svoje pozitivne učinke na sluznici: obnavljaju je i štite.
U organizmu postoji prirodna barijera prolasku mikroorganizama dalje u crijeva, a to je kisela sredina želuca (pH vrijednost 1,2) gdje se uništi veliki broj štetnih mikroorganizama. Isto se događa i s bakterijama koje sadrže probiotici. Stoga je najveći tehnološki izazov proizvođača upravo osigurati siguran prolazak kroz agresivnu, kiselu sredinu želuca i  dolazak deklarirane količine aktivne kulture u crijeva.
 PearlsTM acidophilus kapsule, koje sadrže dva soja bakterija (Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium longum), zadovoljavaju ovaj uvjet sigurnog dolaska u tanko crijevo. Imaju trostruku ovojnicu, izrađenu prema jedinstvenom japanskom patentu tzv.  True deliveryTM tehnologija. Tijekom prolaska kroz želudac, ova višeslojna kapsula štiti sadržaj u svojoj unutrašnjosti i  razgrađuje se tek u crijevima gdje probiotik i djeluje. Ukratko rečeno: djeluju gdje treba, točno kada treba i brzo.
Kapsule imaju jedinstveni oblik bisera koji se :
 lako guta
 dozira samo jedanput dnevno
 ne zahtjeva držanje u hladnjaku
Jedna od vrlo važnih indikacija za primjenu probiotika, a često zaboravljena, je primjena tijekom i nakon terapije antibiotikom. Nerijetka nuspojava antibiotika je proljev, koji nastaje radi neravnoteže između dobrih i loših bakterija u crijevima. Probiotikom unesene dobre bakterije vrati će ravnotežu i normalizirati probavu.
Pearls Winter+™ predstavlja pojačanu formulu, koja osim što povoljno utječe na regulacije probave, djeluje i na jačanje imuniteta te se stoga naročito prepručuje u zimsko vrijeme.
PearlsTM acidophilus i Pearls Winter+TM kapsule su dostupne u ljekarnama u dvije veličine pakiranja, 10 i 30 kom., tako da i veličinom pakiranja i oblikom kapsule predstavljaju najmanji i najpraktičniji probiotik na našem tržištu.