POTAKNITE METABOLIZAM

top-15

MRŠAVITE DOK SPAVATE

TrimeX je provjerena tekuća formula koja smanjuje apetit, ubrzava metabolizam, pospješuje sagorijevanje masnoća i detoksicira organizam čisteći jetru.
Aminokiselinski kompleks pomaže čišćenje jetre i potiče sagorijevanje postojeće tjelesne masti. Hidroksicitrat iz garcinije sprečava nagomilavanje novih masnoća tijekom noći i potiče pretvorbu kalorija u toplinu. Garcinija i krom djeluju na prekomjeran apetit, dok aloja pozitivno djeluje na probavu. Mangan regulira metabolizam i aktivira enzime koji pomažu metabolizam kolesterola, aminokiselina i ugljikohidrata, te pomaže i pravilnu funkciju jetre.
TrimeX možete uzeti više puta dnevno, ali minimum jednom navečer/popodne, dva sata nakon zadnjeg obroka
ili prije spavanja kako bi se pospješilo sagorijevanje tjelesne masti te spriječilo spremanje energije u nove masne naslage.

KVALITETAN ZAMJENSKI OBROK

Zahvaljujući svojoj kompleksnoj formuli najkvalitetnijih bjelančevina, ugljikohidrata, biljaka i ostalih aktivnih tvari koje djeluju na metabolizam, Shake One može zamijeniti bilo koji obrok i međuobrok. Pruža osjećaj sitosti, smanjuje glad,
potiče izgradnju mišića, sagorijevanje masnoća i termogenezu (stvaranje topline), pomaže regulaciju glukoze, inzulina i krvnih masnoća, smanjuje upalne parametre, djeluje kao antioksidans. Mogu ga koristiti sve dobne skupine. Može se uzimati kao zamjenski obrok, ali i nakon treninga za oblikovanje i oporavak mišića.