PROLJETNE ALERGIJE

Probajte VeinProteX kod proljetnih alergija – nećete požaliti! Ova formula sadrži OPC u kombinaciji s hesperidin kompleksom i vitaminom C, iskazuje protuhistaminsko djelovanje i doprinosi olakšanju kod različitih vrsta alergija i
astme. Jednako uspješno se primjenjuje prije pojave alergije ili za vrijeme već prisutnih alergija kad nije bilo vremena za pripremu.

Kod alergija koristimo tvari protuhistaminskog djelovanja. Sintetski antihistaminici imaju čitav niz nuspojava kao što su umor, glavobolja, pospanost, nervoza, suha usta, mučnina, gastritis i osip, a na njih možemo postati i otporni. Prirodne tvari antihistaminskog djelovanja nemaju nuspojava, ne izazivaju naviku te višestruko unaprjeđuju zdravlje.

A VeinProteX sadrži više prirodnih tvari protuhistaminskog djelovanja. Najjače djeluju oligomerni proantocijanidini (OPC), posebni antioksidansi iz sjemenki crvenog grožđa, koji vrlo brzo i učinkovito donose olakšanje kod različitih tipova alergija i astme. Djeluju i na oslobađanje histamina, ali i na određene enzime čime se smanjuje ispuštanje upalnih molekula i fizičko očitovanje alergije. OPC su vrlo djelotvorni, pa ih možete koristiti i kada se alergija već pojavi, a nije bilo vremena za pripremu, uz značajno i brzo smanjenje tjelesnih znakova alergije. Uz 100 mg ekstrakta OPCa, Vein Protex u svakoj tableti sadrži i 250 mg vitamina C u obliku natrijevog askorbata, što ga čini vrlo blagim za želudac. Vitamin C je vrlo značajan kod astme, jer više razine ovog vitamina omogućuju održavanje većeg volumena zraka koji se izdiše, s obzirom da se lučenjem histamina sužavaju zračni putovi u plućima. U formuli su dodatno i hesperidin kompleks i metil-sulfonil metan (MSM) koji također djeluju protualergijski.