STOP PATOGENIMA!

PATOGENI NE NAPADAJU SAMO U JESENSKIM I ZIMSKIM MJESECIMA, VEĆ VAS MOGU ZASKOČITI U SVAKO DOBA GODINE I UZROKOVATI OZBILJNE PROBLEME. NO PRAVILNOM PREHRANOM I ZDRAVIM NAČINOM ŽIVOTA MOŽETE PRIPREMITI TIJELO ZA BORBU PROTIV PATOGENA. U TOME MOŽE POMOĆI I CALIVITIN NAJNOVIJI JEDINSTVENI PROIZVOD, IMMUNVIREX KOMPLEKSNI PREPARAT ZA JAČANJE IMUNITETA.

ZAŠTITA OD PATOGENA NA VIŠE RAZINA

SADRŽI JEDINSTVENU KOMBINACIJU VITAMINA, MINERALA I AKTIVNIH BILJNIH SASTOJAKA KOJI VAŠEM TIJELU
MOGU POMOĆI U BORBI S PATOGENIMA. ZAHVALJUJUĆI SVOJIM DRAGOCJENIM AKTIVNIM SASTOJCIMA KOJI
DJELUJU NA VIŠE NAČINA I S RAZLIČITIH STRANA, DOPRINOSI ZAŠTITI ORGANIZMA.

  • Priprema organizma za napad patogena. Beta glukan doprinosi spremnosti imunološkog sustava u slučaju napada patogena. Redovitom konzumacijom može se smanjiti učestalost i ozbiljnost infekcija.
  • Stop patogenima. Uloga organskog cinka je spriječiti ulaz, prianjanje i umnožavanje patogena u tijelu.
  • Osigurava normalno funkcioniranje imunološkog sustava. Vitamin D ne samo što podržava već i „fino ugađa” funkcioniranje imunološkog sustava, regulirajući na taj način njegovu moguću prekomjernu aktivnost.
  • Djeluje protuupalno. Istočnjačka biljka kudzu ima protuupalno i antioksidativno djelovanje.
  • Kvercetin je flavonoid koji se nalazi u biljkama, voću i povrću. Osim što podržava i regulira rad imunološkog sustava, može smanjiti i razinu proupalnih tvari (citokina). Također, istraživanja pokazuju da se ključni mehanizmi koji dovode do srčano-žilnih bolesti, posebno tromboze, mogu spriječiti unosom kvercetina. Rezultira blažim simptomima i bržim oporavkom. Korisne bakterije iz roda Lactobacillus mogu smanjiti učestalost i težinu respiratornih infekcija te skratiti trajanje bolesti.

KORISTITE IMMUNVIREX I POMOZITE SVOM ORGANIZMU PRIPREMITI SE ZA BORBU S PATOGENIMA!

Izvor: CaliNEWS 2021

Upozorenja: Ne koristiti za vrijeme trudnoće. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s
liječnikom. Ne preporučuje se kod poremećaja probavnog sustava, bolesti štitnjače, trudnicama i dojiljama. Kudzu
može smanjiti krvni tlak i razinu šećera u krvi, usporiti zgrušavanje krvi, i može utjecati na djelovanje nekih lijekova.